M-sotropin pek baru

Apa Itu M-sotropin?

msotropin-imagesSejak kami jual M-sotropin sejak dari bulan Jun 2015, ramai yang tertanya-tanya, apa itu M-sotropin. Oleh itu artikel ini adalah kami buat khas untuk anda mengenali apa itu M-sotropin.

M-sotropin adalah produk keluaran Mesotropin Sdn Bhd. yang berlokasi di Marang, Terengganu. Pemilik Mesotropin Sdn. Bhd adalah tuan Hafiz Wasa yang merupakan seorang usahawan membuka farmasi di Marang, Terengganu.

Melihatkan produk untuk bina badan amat banyak di pasaran tapi ada satu kekurangan, iaitu kebanyak produk di Malaysia tiada sijil Halal.

Atas inisiatif itu, tuan Hafiz Wasa yang sebelum ini mengeluarkan produk Whey Protein Halal, mengeluarkan produk berasaskan asid amino untuk bina badan yang dinamakan M-sotropin.

m-sotropin Jai Ibrahim gambar 1
Jai Ibrahim dengan M-sotropin pek lama

Apa Itu M-sotropin?

M-sotropin adalah ramuan campuran herba (Tongkat Ali & Tribulus) dan asid amino untuk membantu pembesaran otot dan mengurangkan peratusan lemak dalam badan dengan cepat dan berkesan.

Bagaimana M-sotropin Berfungsi?

Pengambilan M-sotropin sebelum melakukan senaman bina badan (workout) akan mengaktifkan sistem metabolisma badan anda secara semula jadi.

Pengaktifan sistem metabolisma menerusi proses anabolik adalah keupayaan utama untuk membantu anda meningkatkan jisim otot pada tahap maksimum.

Bagaimana Tindak Balas M-sotropin?

M-sotropin bertindak secara natural dengan cara mengaktifkan perembesan 2 hormon utama iaitu testosterone dan juga hormon pembesaran (GH). 2 hormon ini sangat penting bagi memastikan proses anabolik berjalan dengan lancar.

Jangka Masa Kesan Penggunaan?

M-sotropin telah di’design’ mengikut proses fisiologi lelaki Asia. Disebabkan ia adalah proses anabolik semulajadi, M-sotropin tidak memberi kesan 48 jam selepas penggunaan.

Kajian tidak rasmi yang dijalankan menunjukkan kesan produk ini terhadap pembesaran otot-otot adalah sekitar 8 minggu hingga 12 minggu dengan syarat ambil 3 biji & workout secara konsisten setiap hari.

Ia memerlukan masa 8 hingga 12 minggu supaya kepekatan dalam badan mencapai tahap terapeutik yang diperlukan.

abang-sado-pegang-m-sotropin
M-sotropin digunakan oleh Sazali Samad, dan para selebriti seperti Fizo Omar, Hairul Azreen dan ramai lagi.

Cara Penggunaan?

Untuk permulaan, ambil 2 biji sebelum workout. Seminggu selepas penggunaan, anda boleh mulakan pengambilan 3 biji sebelum workout.

Kesan Selepas Penggunaan?

Anda akan merasai beberapa perubahan terhadap diri anda terutamanya melibatkan saiz otot dan prestasi ketika anda workout.

Anda akan mengalami peningkatan saiz otot dan disamping itu lemak yang ada pada diri anda juga makin berkurang.

Tambahan pula, stamina dan kekuatan otot anda semakin meningkat dari semasa ke semasa selepas penggunaan 1 hingga 2 minggu penggunaan.

Testimoni Pengguna

Sejak dijual, banyak testimoni yang telah diterima dan ramai yang berpuas hati menggunakan produk ini. Berikut adalah testimoni pengguna.

Whatsapp 08

Whatsapp 07

Whatsapp 06

Whatsapp 05

Boleh lihat lagi testimoni terkini di sini –> Testimoni Pengguna

M-sotropin dijual pada harga RM220 sahaja. Boleh klik di laman web Mesotropin di sini untuk dapatkan M-sotropin pada harga istimewa dengan 5 BONUS tambahan —> KLIK DI SINI SEKARANG

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.